Piškotke uporabljamo za izboljšanje vaše izkušnje brskanja, prikazovanje prilagojenih oglasov ali vsebine in za analizo našega prometa. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Rahlo pikantna mehiška ponev prijetno popestri jedilnik in poskrbi, da zaužiješ ključne aminokisline, ki igrajo pomembno vlogo pri super počutju in mladostnem videzu. Priprava:
Za pripravo tega okusnega prigrizka potrebuješ le manjšo ponev in omenjene sestavine.
Za začetek v ponev dodaš olivno olje in počakaš, da se to nekoliko segreje.
Nato dodaš na trakove narezano čebulo in sesekljan česen in vse skupaj na hitro prepražiš.
Ko prijetno zadiši in čebula nekoliko postekleni, dodaš še pelate, nekaj svežih feferonov, čili v prahu, sol, poper in lovorjev list.
Vse skupaj na zmernem ognju kuhaš par minut, da se sestavine med seboj lepo povežejo.
Nato dodaš nekaj na rezine narezanih svežih paradižnikov, v mešanico ubiješ jajca ter ponev pokriješ s pokrovom.