Še en vrhunski recept za pizzo, po kateri ne rabiš imeti slabe vesti.
Testo je pripravljeno iz bučk in brokolija.
Zelenjava je res vsestranska, a kar te zna presenetiti pri tem receptu, je pravzaprav odličen okus te pizze.
Priprava:
- Bučko naribamo in odcedimo.
- Brokoli pokuhamo za 3 min in ga odcedimo, tako kot bučki.
- Tako brokoli kot bučka mora biti dobro odcejen. To najlažje dosežemo tako, da bučko in brokoli zavijemo v krpo in dobro zavijemo na obeh straneh. Nekako tako, kot da bi oželi brisačo.
- Nato dodamo jajca in začimbe po želji.
- Vse skupaj oblikujemo v testo in pečemo na 150 stopinj cca. 20 min.
- Na koncu poljubno obložimo s tuno in mozarello ter pečemo še toliko, da se sir stopi.
- Po želji dodamo še jajca povrhu.
Pa dober tek ;)