Ker je sezona ogromnih oranžnih, sladkih buč, je tale recept obvezno treba preizkusiti. Rolada vsebuje ogromno zdravih in okusnih sestavin, zato si jo lahko brez težav privoščimo. Tako lahko tudi brez pretiranega odrekanja dosežemo želeni cilj.Priprava:
Za začetek prižgemo pečico in temperaturo nastavimo na 170 stopinj Celzija.
Za pripravo testa potrebujemo dve posodi: V prvi združimo moko, pecilni, sodo, klinčke, cimet, muškatni orešček in nariban sveži ingver.
Vse sestavine dobro premešamo, šele nato se lahko lotimo druge naloge.
V manjši kozici skuhamo na majhne koščke narezano, muškatno bučo in jo s pomočjo paličnega ali električnega mešalnika spremenimo v pire.
V drugi posodici združimo jajca, eritritol, bučkin pire in nekaj vanilije.
Ko so vse sestavine na svojem mestu, jih združimo, dobro premešamo in nato previdno in enakomerno razporedimo po pekaču, ki smo ga ovili v peki papir.
Vse skupaj pečemo približno četrt ure, nato pustimo, da se plast popolnoma ohladi.
Medtem pripravimo nadev iz kokosove smetane in skute.
Vse skupaj premešamo in razporedimo po ohlajeni roladi.
Vse, kar nam preostane je, da rolado ovijemo in poskrbimo, da se v hladilniku hladi, dokler ne izgine zadnji košček.
P. S. Za konec lahko rolado posujete s kokosovo moko :)Dober tek!Celoten prigrizek ob upoštevanju zgoraj navedenih količin vsebuje: