Piškotke uporabljamo za izboljšanje vaše izkušnje brskanja, prikazovanje prilagojenih oglasov ali vsebine in za analizo našega prometa. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Prižgemo pečico in temperaturo nastavimo na 180 stopinj Celzija.
Medtem ko se pečica segreva, si pripravimo domače drobtine. V toasterju popečemo rezino polnozrnatega kruha – ravno prav, da se hrustljavo zapeče.
Nato jo s pomočjo električnega mešalnika zmeljemo v drobtine.
Pretresemo jih na krožnik in v njih ''povaljamo'' piščančji zrezek, ki smo ga pred tem začinili s svojimi najljubšimi začimbami. Lahko so to sol, poper, česen in čebula v prahu, drobnjak ter peteršilj.
Piščančji zrezek položimo na pekač, ki smo ga obložili s peki papirjem in ga za dobrih petnajst minut damo v pečico.
Medtem ko čakamo, da se hrustljavo zapeče, se lotimo priprave solate.
Pod tekočo vodo operemo solato po lastni izbiri, redkvico in korenje.
Rezine korenja in redkvice pretresemo v skledo, dodamo solato in vse skupaj začinimo s soljo, olivnim oljem in sokom limone.
Ko je meso pečeno, ga narežemo na trakove in jih preložimo na solato.
Za piko na i poskrbijo rezine avokada, feta sir ter nekaj lahkega jogurta.
Dober tek!
Celoten prigrizek ob upoštevanju zgoraj navedenih količin vsebuje: