Verjemi, da ti bo telo hvaležno, če ga v večernih urah nagradiš s pravim obrokom.
Prav s tem namenom ti razkrivam okusen recept za odlično solato.
Pa poglejva, kaj potrebuješ.
Priprava:
- Za začetek natrgaš zeleno solato, ki jo pred tem očistiš in splakneš z vodo.
- Na vroči ponvici z obeh strani na hitro popečeš file vitkega soma, ki ga pred tem pokapaš z olivnim oljem in začiniš z mešanico provansalskih začimb.
- Skupaj z ribo popečeš tudi na polovičke narezan češnjev paradižnik, ki bo poskrbel, da bo obrok še bolj pisan, okus pa res bombastičen.
- Medtem pa v manjši posodici pripraviš preliv iz grškega jogurta, naribanega hrena, kopra, soli in popra. Gre za tisto popestritev, ki ta obrok umesti na seznam tvojih najljubših.
- Ko dobiš občutek, da je riba ravno prav pečena, vsebino ponvice hitro dodaš na krožnik k zeleni solati in vse skupaj preliješ s sočnim prelivom.
Super kombinacija okusov bo poskrbela za večerni ples brbončic. Dober tek!