Cenimo vašo zasebnost

Piškotke uporabljamo za izboljšanje vaše izkušnje brskanja, prikazovanje prilagojenih oglasov ali vsebine in za analizo našega prometa. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Več informacij o piškotkih in zaščiti podatkov

Ekskluzivni popusti samo še 🤩 Prihrani kar dodatnih 35 % s kodo
LOVE35
👉
PP socne buckine testenine z gamberi
Malica Kosilo Večerja Recepti

Bučkini rezanci z gamberi in paradižnikom

Čas priprave
20 min
Čas pečenja
10 min

SESTAVINE

  • bučka
  • gamberi
  • paradižnik
  • sol
  • bazilika
  • poper
  • česen
  • olivno olje

Zoodle (bučkini rezanci) norija je zajela našo pisarno.

Prav zato se mi zdi pravilno, da ti razkrijem ta preprost in okusen recept

Priprava:
  1. Za začetek najprej operemo bučko in jo s spiralnim rezalnikom narežemo na tanke rezance (če nimamo spiralnega rezalnika lahko bučke po dolgem grobo naribamo/narežemo v rezance).
  2. V ponev kapnemo nekaj kapljic olivnega olja in na srednje močnem ognju podušimo rezance.
  3. Ko rezanci spustijo vodo, dodamo česen in narahlo posolimo ter na zmernem ognju kuhamo še dobro minuto.
  4. Medtem v drugi posodi popečemo kozice, dodamo narezan paradižnik, sol, poper, česen in baziliko.
  5. Bučkine rezance serviramo na krožnik, čeznje dodamo omako in zaključimo z lističi sveže bazilike ter uživamo v kulinaričnem razvajanju.

Košarica (0)

Do brezplačne poštnine vam manjka še 100,00 €