Piškotke uporabljamo za izboljšanje vaše izkušnje brskanja, prikazovanje prilagojenih oglasov ali vsebine in za analizo našega prometa. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Ker je priporočljivo, da se za zdrav življenjski slog izogibamo že pripravljeni in hitri hrani, sem ti tokrat pripravil njeno alternativo.Odlična kombinacija hrustljavega mesa in sladkega krompirčka je tisto, kar ti bo popestrilo jedilnik in v veselje spravilo tvoje brbončice.Priprava:
Priprava hitre hrane še nikoli ni bila tako enostavna, zdrava in okusna hkrati ... Za začetek prižgemo pečico in temperaturo nastavimo na 200 stopinj Celzija.
Sladki krompir po želji olupimo, narežemo na tanke rezine in razporedimo po pekaču. Po želji začinimo s soljo in kapljico olivnega olja.
Nato v manjši posodici združimo mlete mandlje, nariban kozji sir, provansalske začimbe, koščke mesa, sol in poper.
Vse skupaj dobro premešamo in kockice razporedimo po pekaču, ovitim s peki papirjem.
Krompirček in meso potisnemo v pečico za dobrih dvajset minut, ravno prav, da se hrustljavo zapeče.
P. S. Kombinaciji se odlično poda omaka iz pelatov!Pa dober tek!Celoten prigrizek ob upoštevanju zgoraj navedenih količin vsebuje: