Moji varovanci so popolnoma osvojili koncept zdrave in uspešne preobrazbe.
Ko mi je Tamara poslala tale recept, sem v trenutku postal lačen :)
Priprava:
- Piščančje prsi, ki smo jih pred tem marinirali v olivnem olju, z vejico rožmarina in ščepcem soli, položimo na vročo žar ponev (tako bo piščanec obdržal sokove v sebi).
- Prsi pečemo približno 10 minut (odvisno od debeline), pazimo, da mesa ne prebodemo z vilico, medtem ko ga obračamo.
- Pred koncem dodamo, na večje kose, narezano rdečo papriko, paradižnik in kolobarje bučk.
- Dodamo manjšo žličko sezamovega ali olivnega olja. Zelenjava naj bo hrustljava (srednje pečena).
- Vse skupaj serviramo na krožnik in začinimo s koriandrom ali baziliko ter po potrebi dosolimo.
- Kot omako pa lahko uporabimo grški jogurt in začinimo po izbiri.
Dober tek!