Cenimo vašo zasebnost

Piškotke uporabljamo za izboljšanje vaše izkušnje brskanja, prikazovanje prilagojenih oglasov ali vsebine in za analizo našega prometa. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Več informacij o piškotkih in zaščiti podatkov

Ekskluzivni popusti samo še 🤩 Prihrani kar dodatnih 30 % s kodo
GOLDENEGG
👉
PP recept cokoladna rolada
Sladice Recepti

Čokoladna rolada

Čas priprave
40 min
Čas pečenja
10 min
4

SESTAVINE

  • jajce
  • g temna čokolada
  • g sladilo eritritol/stevia (za testo)
  • g kisla smetana
  • g grški jogurt
  • g sladilo eritritol/stevia (za nadev)

No tale super recept je obvezno potrebno poizkusiti.

Moji varovanci znotraj Formule Popolne Postave poznajo obrok po izbiri, kar pomeni da si tole rolado brez problema privoščijo ;)

Kot sem obljubil, brez pretiranih odrekanj, se da doseči super rezultat!

Priprava:

Testo:
  1. Najprej pripravimo testo. Čokolado stopimo na nizkem ognju in jo ohladimo.
  2. Ločimo rumenjake in beljake in iz beljakov stepemo trd sneg.
  3. Rumenjake penasto umešamo s sladilom ter jim primešamo stopljeno čokolado.
  4. Na koncu nežno primešamo še beljake.
  5. Maso vlijemo v velik pekač, obložen s peki papirjem, in pečemo približno 10 minut na 200 stopinjah.
  6. Ko je testo pečeno, nanj položimo mokro krpo in ga skupaj s peki papirjem zvijemo v rulado ter pustimo, da se ohladi.
Nadev:
  1. Vmes pripravimo nadev. Kislo smetano in grški jogurt dobro zmešamo s sladilom.
  2. Ko je testo ohlajeno, ga previdno razvijemo, odstranimo krpo in premažemo z nadevom.
  3. Rulado ponovno zvijemo, ohladimo v hladilniku in postrežemo.

Pa dober tek ;)

Košarica (0)

Do brezplačne poštnine vam manjka še 100,00 €