Piškotke uporabljamo za izboljšanje vaše izkušnje brskanja, prikazovanje prilagojenih oglasov ali vsebine in za analizo našega prometa. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Najprej skupaj zmešamo suhe sestavine (kokosova moka, soda bikarbona, beljakovine in sol).
Nato stepemo dve celi jajci in dodamo pretlačeno banano – bananin pire.
Suhe in mokre sestavine zmešamo skupaj.
Preostala dva beljaka stepemo v rahel sneg in ju vmešamo v mešanico za palačinke.
Palačinke spečemo na kokosovem maslu. Palačinka je na prvi strani pečena, ko opazimo, da je rob palačinke »suh« in se na sredini pojavijo mehurčki.
Iz malin ali drugega jagodičevja pripravimo omako. Lahko uporabimo zmrznjene ali sveže maline. Maline pokuhamo z dodatkom 0,5 dl vode. Po želji in okusu lahko dodamo malo stevie.
Del malin lahko prihranimo za končno dekoracijo. Po želji lahko maline vmešamo že v maso za palačinke.