Cenimo vašo zasebnost

Piškotke uporabljamo za izboljšanje vaše izkušnje brskanja, prikazovanje prilagojenih oglasov ali vsebine in za analizo našega prometa. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Več informacij o piškotkih in zaščiti podatkov

Ekskluzivni popusti samo še 🤩 Prihrani kar dodatnih 35 % s kodo
GT35
👉
Goveji golaz po madzarsko 2
Kosilo Recepti

Goveji golaž po madžarsko

Čas priprave
15 min
Čas kuhanja
30 min
4

SESTAVINE

  • g govejega mesa
  • srednje velik sladki krompir
  • žlica olivnega olja
  • manjša čebula
  • strok česna
  • žlička paprike v prahu
  • lovorov list
  • g pasiranega paradižnika
  • žlička čilija
  • žlička kumine
  • žlička majarona
  • žlička popra
  • žlička soli
  • voda (po potrebi)

Začinjen madžarski goveji golaž, znan po svojem izjemnem okusu, je pravzaprav sila preprosta jed, ki popestri vsako nedeljsko družinsko kosilo.

Priprava:
  1. Za začetek v večji lonec kapnemo nekaj olivnega olja in na njem popražimo sesekljano čebulo in česen.
  2. Ko čebula nekoliko postekleni, dodamo na koščke narezano meso.
  3. Vse skupaj začinimo z začimbami s seznama.
  4. Ko meso nekoliko spremeni barvo, dodamo na koščke narezan krompir in dolijemo vodo.
  5. Vse skupaj kuhamo na zmernem ognju 20 minut, ravno toliko, da se meso in krompir zmehčata.
  6. Nato dodamo pasiran paradižnik in po želji ponovno začinimo.
  7. Pustimo še nekaj minut in postrežemo.

Dober tek!

Hranilne vrednosti

  • Energijska vrednost
    145,83 kcal/612,49 kJ 437,5 kcal/1837,5 kJ
  • Beljakovine
    8,18 g 32,7 g
  • Ogljikovi hidrati
    13,41 g 40,24 g
  • Maščobe
    5,4 g 16,19 g

Košarica (0)

Do brezplačne poštnine vam manjka še 100,00 €