Cenimo vašo zasebnost

Piškotke uporabljamo za izboljšanje vaše izkušnje brskanja, zagotavljanje osebnih vsebin in analizo prometa. Piškotki se prav tako uporabljajo za personalizacijo oglasov. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Več informacij o piškotkih in zaščiti podatkov

Ekskluzivni popusti samo še 🤩 Prihrani kar dodatnih 45 % s kodo
HBD45
👉
PP recept arasidove piscancje palcke 1
Kosilo Večerja Recepti

Arašidove piščančje palčke

Čas priprave
20 min
Čas kuhanja
15 min
4

SESTAVINE

  • g piščančjega mesa
  • g olivnega olja
  • g Golden Tree Nutrition arašidovega masla
  • kokosovo mleko
  • limeta
  • česen v prahu
  • curry začimbna mešanica
  • kajenski poper
  • peteršilj
  • šalotka
Priprava:
  1. Za začetek pripravimo marinado. V manjši skledici zmešamo kokosovo mleko, limetin sok, curry, česen v prahu in sol.
  2. V tako pripravljeno zmes dodamo poljubno narezane koščke mesa in v hladilniku pustimo približno 30 minut.
  3. Ko se meso marinira, v loncu zavremo vodo in skuhamo stročji fižol.
  4. Medtem pripravimo omako. V blenderju zmiksamo arašidovo maslo, kokosovo olje, peteršilj, limetin sok, česen, curry in kajenski poper.
  5. Miksamo tako dolgo, da dobimo kremasto zmes.
  6. Na vroči ponvi popečemo šalotko in kuhan stročji fižol.
  7. Obenem s pomočjo toasterja popečemo pripravljeno marinirano meso, ki smo ga nabodli na palčke.
  8. Popečen stročji fižol in piščančje palčke serviramo na krožniku, v posebni skodelici pa ponudimo še arašidovo omako za pomakanje. 

Dober tek!

Celoten prigrizek ob upoštevanju zgoraj navedenih količin vsebuje:

Hranilne vrednosti

  • Maščobe
    21,29 g
  • Beljakovine
    27,94 g
  • Ogljikovi hidrati
    3,64 g
  • Energijska vrednost
    317,93 kcal/1335,31 kJ

Košarica (0)

Do brezplačne poštnine vam manjka še 100,00 €