Ne pozabi, da je večerja zelo pomembna. Je tista, ki omogoči, da je tvoja regeneracija popolna, napredek pa temu primeren. Zato ti svetujem, da nanjo ne pozabiš.Od tega, kaj se pojavi na tvojem jedilniku, preden se zaviješ v toplo odejo, je odvisno, kako čvrsta bo tvoja postava, kako kvaliteten bo tvoj počitek in seveda tudi to, kako se boš počutil naslednje jutro.Pa poglejva, s čim se lahko nagradiš po pestrem dnevu.Priprava:
Najprej prižgeš štedilnik in nanj postaviš srednje velik lonec z vodo, v katerem kasneje na hitro pokuhaš gambere.
Medtem ko čakaš, da voda zavre, na drobno sesekljaš česen, z mlačno vodo splakneš gambere in opereš bučke.
Nato s strgalnikom z daljšimi gibi oziroma potegi pripraviš bučkine rezance, jih malenkost posoliš in pustiš, da spustijo nekaj vode.
Prav tako ne smeš pozabiti na ponev, v kateri boš pripravil »končni izdelek«. Ta mora biti primerno segreta in naoljena.
Ko voda zavre, v posodo za dobri dve minuti streseš gambere in pustiš, da se malenkost pokuhajo.
Medtem na primerno segreto ponev streseš na drobno sesekljan česen in počakaš, da prijetno zadiši.
Tej okusni začimbi se po hitrem postopku pridružijo še pelati, ki jih z vilico konkretno pregneteš, sol, čili in poper.
Vse okusne sestavine dobro premešaš in pustiš, da spustijo svoje značilne arome.
Za konec se tej okusni kombinaciji super živil pridružijo še gamberi, ki so se pred tem na hitro pokuhali v vodi, in bučke, ki so čakale na svojo priložnost.
Vse sestavine dobro premešaš in jih še dobre tri minute pustiš, da se pokuhajo na zmernem ognju.
Za piko na i lahko dodaš še kakšno svojo najljubšo začimbo in že lahko uživaš v tej super okusni večerji.