Priprava:
- Da bodo slastni piškoti pripravljeni kar se da hitro, pečico segrejemo na 175 °C.
- Nato se lotimo priprave mase za piškote. Na vroči kopeli segrejemo kokosovo olje, da se stopi, in ga v večji skledi pustimo, da se nekoliko ohladi.
- Nato postopoma dodajamo ostale sestavine: moko, eritritol, sok in lupinico bio limone, ščepec soli in timijan.
- Vse skupaj dobro pregnetemo, da dobimo enakomerno zmes, nato pa pustimo počivati 15–30 minut.
- Maso nato razporedimo po površini in razvaljamo na želeno debelino. Vedeti moramo samo to, da bolj kot bodo piškoti debeli, dlje časa bodo potrebovali za peko.
- Izberemo svoje najljubše modelčke in začnemo z oblikovanjem piškotov.
- Oblikovane piškote polagamo na pekač, ovit s peki papirjem, nato pa vse skupaj potisnemo v pečico za 10 minut, da se piškoti zlato zapečejo.
Dober tek!
Celoten prigrizek ob upoštevanju zgoraj navedenih količin vsebuje: