Verjamem, da so se ti že pri naslovu hitro pocedile sline, zato najbolje, da hitro izdam recept za te čudovite in mehke piškote, pripravljene le v nekaj minutah. Dražeč sladek okus pa še dolgo ostane v ustih.Priprava:
Predno se lotimo priprave, prižgemo pečico in temperaturo nastavimo na 160 stopinj Celzija.
Ko je prvi del naloge uspešno opravljen, pripravimo dve posodi: V prvi zmešamo suhe sestavine, se pravi mlete mandlje, kakav v prahu, cimet, pecilni prašek in ščepec soli.
V drugi posodi združimo kokosovo olje, arašidovo maslo, sirup in žvrkljano jajce.
Sestavine iz druge posode s pomočjo mešalnika dobro zmešamo, kar nam vzame približno dve do tri minute. Na koncu obe posodi združimo, dodamo sesekljane lešnike in čokolado in naj se peka prične.
Iz mase oblikujemo ploščke v obliki piškotov in razporedimo po pekaču, ki smo ga ovili s papirjem za peko.
Za dobrih deset minut vse skupaj potisnemo v pečico in naloga je opravljena.
Če ti uspe počakati in jih ne pojesti takoj, ko pridejo iz pečice, pusti, da se nekoliko ohladijo in …
Dober tek!Celoten prigrizek ob upoštevanju zgoraj navedenih količin vsebuje: